info@angolakademia.hu | +36 20 358-9512
Ingyenes ajándékok

Letölthető ajándékok

Mindenki szereti az ajándékokat, így összeállítottunk néhányat Neked is.

20 probléma

Mi lehet a gond, ha többszöri nekifutásra sem funkcionális a nyelvtudásod? Olvasd el ezt a könyvet, és megtudod, hogyan kerüld el a nyelvtanulók tipikus hibáit. 20 év tapasztalata után született meg ez a könyv, elhiheted tehát, hogy valós problémákról beszélünk! Biztosan magadra ismersz, de ami még jobb, tippeket is kapsz arra, hogyan tudod kiküszöbölni ezeket a hibákat.


Igeidők

Millió táblázatot láttál már, ami az igeidőket rendszerezi, mégis úgy érzed, hiába a sok magolás, szinte semmire sem emlékszel? Ezúttal nem táblázatba szedtük a legfontosabb igeidőket, hanem humoros illusztrációkkal szemléltejük a használatukat és a leggyakrabban előforduló szituációkat. Ne aggódj, semmi nyelvtan, semmi magolás. Ha vizuális vagy, ez az e-könyv Neked való!


Lomb Kató

Ki ne hallott volna már Lomb Katóról, a szocialista idők soknyelvű tolmácsáról? Annyi történetet és mondanivalót halmozott fel az évek során, hogy több könyve is klasszikussá vált. Az "Így tanulok nyelveket" című művében összeszedi tanácsait a gyakorló nyelvtanulók számára. Ezt a könyvet alapul véve kicsit átdolgoztuk és 21. századivá tettük a tanácsait; mindezt úgy, hogy szavaival a mai napig 100%-ban egyetértünk. Ha egy igazi nyelvi guru tanácsait szeretnéd felhasználni, akkor ezt a könyvet mindenképpen olvasd el és alkalmazd a tippeket!


Playlist

Íme egy playlist, ami a tanulásban is segíteni fog. Szubjektív módon, de a szórakoztatás és tanulás kettős céljával állítottuk neked össze ezt a listát, amiből a nyelvtant végre úgy tanulhatod, hogy észre sem veszed. Hallgasd a dalokat, olvasd a szövegeket és használd a sorok között a Neked készített nyelvtani jegyzeteket. Jó szórakozást!


Linkgyűjtemény

Ez az e-könyv Neked való, ha szeretsz az interneten tanulni, de úgy érzed, nem látod a fától az erdőt; azaz a bőség zavarában nem tudod kiválasztani, milyen honlapok lennének a legjobbak az önálló tanuláshoz. Több olyan linket is találsz majd, amelyek a nyelvvizsga-feladatsor készítők kedvencei is. Szóval töltsd le ezt a könyvet, fejleszd magad önállóan, és fogadd meg a tippjeinket! Máris sokat tettél azért, hogy jobban menjen az angol.


Az ajándékok küldése

Kérlek add meg az e-mail címedet, ahová az ajándékokat küldhetjük:

« Vissza az előző oldalra