info@angolakademia.hu | +36 20 358-9512
Online kurzusaink

Online kurzusaink

Eleged volt abból, hogy a hektikus időbeosztásod miatt állandóan újra kell kezdened az angoltanulást, de mindannyiszor feladod? Nem szeretnél órákat tölteni a forgalomban, csak azért, mert angoltanfolyamra kell járnod? Nem találsz a környéken megbízható angoltanárt? Külföldön élsz, és nem találsz tanárt, akivel szívesen tanulnál? Fontos, hogy otthonról, kényelmesen, a saját tempódban haladj?

Mi maximálisan alkalmazkodunk egyéni igényeidhez.

Egyről a kettőre

Egyről a kettőre

Válaszd ezt a tanfolyamot, ha szinte teljesen kezdő vagy (A1) és eddig mindössze 10-20 órát tanultál angolul, de szeretnél A2 szintre jutni, mert céljaid között szerepel a nyelvvizsga megszerzése (kb. 25-30 óra, plusz 10 beszédóra); illetve a nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamunkra szeretnél jelentkezni.

TOVÁBB
Nyelvvizsga-előkészítő

Nyelvvizsga előkészítő

Nyelvvizsga-előkészítő tanfolyam: lépésről lépésre elvezetünk a sikeres nyelvvizsgáig. Mindent megtanulsz, ami a B2 szintű nyelvtudáshoz kell: stabil nyelvtani, szövegértési és beszédkészségekkel vértezünk fel, hogy magabiztosan fuss neki a nyelvvizsgának (kb. 90-120 óra plusz 30 beszédóra). Részedről csak kitartást és motivációt kérünk cserébe!

Tovább
Dumagép

Dumagép

Ha csak beszélgetni szeretnél, mert rengeteg mondanivalód lenne (angolul), csak nem tudod kinek és / vagy hogyan elmondani. Az ötleteket Te adod, mert beszédtémád van bőven... Mert épp nincs mondanivalód, de szeretnéd, ha valaki segítene megtanulni, hogyan kell mindennapi helyzetekben hatékonyan kommunikálni. Az ötleteket mi adjuk, mert tudjuk, hogyan szakítsuk át a kommunikációs gátat.

Hamarosan....
Üzleti angol

Üzleti angol

Ha úgy érzed, tudsz angolul, de mégsem vagy elégedett magaddal; mert éles helyzetekben leblokkolsz; mert nem tudod magad „business” nyelven kifejezni; mert az emailjeid esetlenül vannak megírva és mert nem tudsz könnyedén beszélgetni üzleti partnereiddel ebédidőben vagy kávészünetben. Ezt a tanfolyamot neked találták ki, ha karriered érdekében be szeretnéd „élesíteni” a tudásod, hogy minden helyzetben kivágd magad. (kb.35-40 óra plusz 20 beszédóra)

Hamarosan....
Tollforgató

Tollforgató

Ezen a tanfolyamon persze nem a „tollat” forgatjuk, hanem megtanítunk lépésről lépésre, hogyan írj szuper esszéket, leveleket és emaileket nyelvvizsgán, érettségin vagy „csak úgy”. A témákat úgy válogattuk, hogy megfeleljenek az aktuális vizsgakövetelményeknek mind műfajban mind hosszúságban, de az itt tanult technikák, szófordulatok a való életben is hasznodra legyenek. A feladat egyszerű: az aktuális tananyag elsajátítása után a leveleket begépeled, mi pedig értékeljük, visszajelzéseket adunk és hasznos tanácsokkal látunk el. Ezután akár egy egész könyvre való levelet megírhatsz rekordidő alatt! (kb. 8-10 óra plusz 12 íráskészség-feladat).

Hamarosan....
Ingyenes!
Itt az idő

Itt az idő

Ha végre rendet akarsz tenni a fejedben az igeidőket illetően. Ha nem unalmas, hosszas magyarázatokat szeretnél, hanem frappáns, humoros képeket és lényegre törő, rövid megjegyzéseket, amelyek segítenek abban, hogy hosszú távon is megjegyezd a leggyakrabban használatos igeidőkre vonatkozó nyelvtani szabályokat. Válaszd ezt a tanfolyamot, és szinte észrevétlenül fogsz tanulni. (kb. 8-10 óra)

Hamarosan....
Ingyenes!
Magyarázó

Magyarázó

A hiánypótló tanfolyam magyarul, ahol megtanulhatod végre azokat a nyelvtani kifejezéseket, amelyek középfokon elengedhetetlenek az idegen nyelv tanulásakor. Mint mindig, egyszerű és lényegre törő magyarázatokkal, kifejező illusztrációkkal és rengeteg példával. Ezután tuti, hogy nem fogod összekeverni a melléknevet a főnévvel és a segédigét a létigével! (kb. 8-10 óra)

Hamarosan....
Igéző

Igéző

Itt a helyed, ha a vonzatos igéket („phrasal verbs”) szeretnéd megtanulni, mert meggyőződésed, hogy ha kellő gyakorisággal használod és jókor teszed a mondatba a „take, get, make, do, have, sit, give, bring, stb” alapigéket, akkor nagyon természetesnek és életszerűen fog hagzani a mondanivalód (ami egyébként igaz). Szóval szánd rá magad, és tanuld meg végre, hogyan kombináld az alapigéket különféle prepozíciókkal, hogy teljesen új kifejezéseket tanulj meg. Ezzel a tanfolyammal a szókincsed rövid idő alatt ugrásszerűen fejlődhet. (kb. 8-10 óra)

Hamarosan....
« Vissza az előző oldalra