info@angolakademia.hu | +36 20 358-9512
Rólunk

Rólunk

Küldetésünk: A funkcionális angoltudás ma már az alapkészségek közé tartozik. Célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a nyelvtanulás lehetőségét, és hozzásegítsünk Téged céljaid eléréséhez.

Szlogenünk: "It’s all about you- A Te célod a mi célunk."

Pontosan emlékszem a pillanatra, amikor tanár lettem 2003 novemberében Johannesburgban. Nem akkor szereztem diplomát és nem valami elismert személyiség tüntetett ki. Mégis, életem egyik legfontosabb leckéjét akkor kaptam.
Egyik diákommal két-három hónap leforgása alatt szinte már ellenséges lett a viszonyom amiatt, hogy sorozatosan nem csinálta meg a házi feladatait és láthatólag készületlenül jött az órákra. Sokadik -eleinte érte, később már ellene történt- kifakadásom után odajött hozzám, és halkan azt mondta: "anyukám két hónapja halt meg AIDS-ben és kikapcsolták a villanyt nálunk. Minden este hétre érek haza, sötét van, nem látok már tanulni." Döbbenetemnél csak a szégyenem volt nagyobb. Jó néhány súlyosan csendes pillanat múlva már mindketten sírtunk, mire nagy nehezen meg tudtam szólalni: "hogyan segíthetek?" Azóta is vallom, hogy a jó tanár ismérve –többek között– nem az, hogy tanít, hanem hogy a tanuló lehetőségeinek, érdeklődési körének függvényében segíti diákjait a tanulás útján. Ha kell, félreáll; ha kell, fogja a kezüket.

És hogy miért válaszd az Angol Akadémia tanfolyamait?

  • Mert egyetlen szót sem hallasz majd magyarul az órákon, mégis sikerélményed lesz már az első alkalommal.

  • Mert közel 26.000 letanított óra után biztosan meg fogjuk találni a módszert, ami leginkább megfelel tanulási szokásaidnak, személyiségednek és érdeklődési körödnek.

  • Mert tanulóink 80%-a sikeres nyelvvizsgát tesz, maximum két próbálkozás után.

  • Mert a szakma leginkább elismert szervezeteinek vagyunk tagjai (Magyar Alkalmazott Nyelvészek és Nyelvtanárok Egyesülete; Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete; Nyelvtudásért Egyesület)

  • Mert komoly nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezünk.

  • Mert tanítás helyett saját fejlesztésű, kreatív, élmény-alapú módszert használunk ovisainkkal.

  • Mert számos elégedett üzleti ügyfelünk a bizonyíték, hogy a stabil angoltudás megsokszorozza a munkavállaló "piaci értékét."

Üdvözlettel:
Stoeng Viktória
alapító, nyelvtanár, tolmács és szakfordító

« Vissza az előző oldalra