info@angolakademia.hu | +36 20 358-9512
Nyelvvizsgázóknak

Nyelvvizsgázóknak

Minden reggel úgy ébredsz, hogy rettegve gondolsz a nyelvvizsgára? Mi lesz, ha nem sikerül? Nincs érettségi, nincs továbbtanulás. Nem tudod, melyik nyelvvizsgát válaszd, mert lehetőség van bőven, de senki nem segít kiválasztani, hogy NEKED melyik a legjobb? Érdekel az angol, de az iskolában soha nem tudod megmutatni, miről és kivel szeretsz igazán angolul beszélgetni? Ehelyett folyamatosan rossz jegyeket kapsz, mert nem tanultad meg elég jól a nyelvtani szabályokat?

Felejtsd el a szorongást, a magolást, és kezdd el élvezni a nyelvtanulást!

 

Következő tanfolyamunk 2019. szeptember 2-től 2020. április 30-ig tart (34 hét), egyéni haladási ütemben, amely kb. 90-120 óra alatt végezhető el.

Egyéni haladási ütemben, online hozzáféréssel, de folyamatos tanári segítséggel és visszajelzéssel. 

 

Hogy miért érdemes így készülni a nyelvvizsgára? 

1- Mert rugalmas időbeosztást tesz lehetővé. Nem kell az órát nézned, hogy mikorra jelenj meg a nyelvtanfolyamon. Akkor ülsz le tanulni, amikor szeretnéd.

2- Mert teljesen személyre szabott. Annyi időt tölthetsz az egyes leckékkel, amennyit szeretnél.

3- Mert mégis egy tanfolyamról van szó, tehát folyamatos visszajelzés, értekelés mellett tanulhatsz. Segítünk tanulási tippekkel, kijavítjuk az írásbeli esszéket, leveleket és minden héten lehetősget biztosítunk a tanultak szóbeli gyakorlására, ahol az adott témakörben megmutathatod, hogy mit tudsz. 

4- Ha így készülsz a nyelvvizsgára, sok stressztől kíméled meg magad: nem kell utaznod, és nem kell attól félned, hogy mások előtt meg kell szólalnod angolul. Magabiztosan veheted az akadályokat, ha kényelmesen, otthonról tanulsz a saját időbeosztásod szerint. 

5- Te választhatod ki, hogy számodra melyik nyelvvizsga a legjobb. A célzott felkészülésben pedig mi segítünk. 
 

Akkor kezdhetjük? 

« Vissza az előző oldalra