info@angolakademia.hu | +36 20 358-9512
Ahol nem egy vagy a sok közül.
Időpont foglalás

Időpontfoglalás

Információ? Szintfelmérés?

Ha bármiféle információra lenne szükséged, kérdésed van, vagy egyszerűen csak szeretnéd, hogy felmérjük a nyelvtudásodat, foglalj időpontot egy online beszélgetésre.

Időpontfoglalás
Letölthető anyagok
Tanulj otthonról

Tanulj otthonról!

Online kurzusaink

Eleged volt abból, hogy a hektikus időbeosztásod miatt állandóan újra kell kezdened az angoltanulást, de mindannyiszor feladod? Nem szeretnél órákat tölteni a forgalomban, csak azért, mert angoltanfolyamra kell járnod?

Bővebben

Stoeng Viktória

Rólunk

Küldetésünk: A funkcionális angoltudás ma már az alapkészségek közé tartozik. Célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a nyelvtanulás lehetőségét, és hozzásegítsünk Téged céljaid eléréséhez.

Szlogenünk: "Ahol nem egy vagy a sok közül."

Pontosan emlékszem a pillanatra, amikor tanár lettem 2003 novemberében Johannesburgban. Nem akkor szereztem diplomát és nem valami elismert személyiség tüntetett ki. Mégis, életem egyik legfontosabb leckéjét akkor kaptam.

Egyik diákommal két-három hónap leforgása alatt szinte már ellenséges lett a viszonyom amiatt, hogy sorozatosan nem csinálta meg a házi feladatait és láthatólag készületlenül jött az órákra. Sokadik -eleinte érte, később már ellene történt- kifakadásom után odajött hozzám, és halkan azt mondta: "anyukám két hónapja halt meg AIDS-ben és kikapcsolták a villanyt nálunk. Minden este hétre érek haza, sötét van, nem látok már tanulni."...

>
Teljes cikk
Nyelvvizsga bizonyítvány

Bizonyítvány

Nyelvvizsgázóknak

Minden reggel úgy ébredsz, hogy rettegve gondolsz a nyelvvizsgára? Mi lesz, ha nem sikerül? Nincs érettségi, nincs továbbtanulás. Nem tudod, melyik nyelvvizsgát válaszd, mert lehetőség van bőven, de senki nem segít kiválasztani, hogy NEKED melyik a legjobb?

Bővebben
Óvodáknak

Fontos nyelvi alapok

Óvodáknak

Óvodaként szeretnének minél érdekesebb és vonzóbb tevékenységeket biztosítani? Fontos, hogy ezeket szakképzett, gyakorlott, gyermekszerető és lelkes pedagógusok végezzék?

Bővebben
Minőségi képzések

Minőségi képzések

Vállalatoknak

Több nyelvtanfolyam után is úgy gondolod, hogy a munkatársaid nem tanultak meg angolul? Te, mint főnök, nem mersz megszólalni a beosztottak előtt, mert kiderül, hogy korántsem vagy olyan magabiztos, mint amilyennek látszol?

Bővebben
Tanulj otthonról

Ingyenes anyagok, Neked

Letölthető anyagok

Ha szeretnél bővebb információt kapni tanfolyamainkról, esetleg a hatékony tanulási módszerek érdekelnek, mindenképpen nézz be ide!

Letölthető anyagok
Büszkeségeink

Sikertörténetek

Büszkeségeink

Néhány sikertörténet, ami remélhetőleg Téged is motiválni fog, hogy minél hamarabb megtanulj angolul. Volt diákjaink történetei arról, hogyan hasznosítják mindennapjaikban az idegen nyelvet.

Bővebben
Partnereink

Partnereink

Ők már bíztak bennünk

O-I, Orosháza Város Önkormányzata, Szentes Város Önkormányzata, Flying Teachers Nyelviskola, Guardian Orosháza, Multi-fragment Kft., Technodruck Kft., Yara Hungary Kft., M-Tárház Kft.

Akik a hatékony tanulásodért dolgoznak

Viki
(alapító, tanár, tananyagfejlesztő)

Vallom, hogy az a jó nyelvtanár, akiktől a diákok szívesen és hatékonyan tanulnak. Hogy miért? Mert az órákon nem az övé, hanem a diákoké a főszerep: ők beszélnek, kérdeznek, szabályokat fogalmaznak meg, kijavítják magukat; egyszóval a jó tanár nem tanít, hanem segít a diákoknak tanulni.
Itt a helyed, ha úgy gondolod, nem szigorú, hanem oldott légkörben szeretnél tanulni, ahol a Te érdeklődési köröd és a Te személyed, tanulási stílusod a legfontosabbak.
Közel húsz éves pályafutásom alatt már nagyon sokféle diákkal volt dolgom a világ három kontinensén, és garantálom, hogy hozzád is megtaláljuk a „kulcsot”.
Szerencsés vagyok, hogy az életemben ötvözni tudom két szenvedélyemet: a munkát és az utazást. Imádok munka közben utazni és utazás közben dolgozni. A legjobb ötleteim mindig olyankor jönnek, amikor úton vagyok. Rengeteget tanulok minden új találkozásból, legyen az a diákokkal vagy más emberekkel. A sok-sok találkozásból született egy novelláskötetem, amely a közelmúlt legizgalmasabb projektje volt számomra (persze csak az Angol akadémia után).
Remélem, hamarosan találkozunk!
Jó tanulást mindenkinek!

Olgi
(tanár)

Dobrókáné Tóth Olga vagyok, angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és középiskolai tanár. Egy évig éltem Londonban, a Brit angolt beszélem. Szenvedélyem a nyelvtanítás, a legnagyobb öröm számomra az, ha egy olyan diákkal szerettetem meg a nyelvtanulást és magát a nyelvet, aki ezelőtt csak falakba ütközött. Érdekel a tanulásmódszertan és a nyelvi coaching. Hiszem,hogy ha valaki meg akar tanulni angolul, belefekteti a kellő időt és energiát, az meg is tud tanulni, nyelvérzéktől függetlenül. Az óvodástól a nyugdíjasokig minden korosztályt tanítottam már, online és offline, egyénileg, párban, kislétszámú csoportban és tantermi keretek között is. Ismerem a gátakat, hullámvölgyeket, és a kifogásokat, segítek a diákjaimnak ezeket leküzdeni. Nem csak a tanulók lexikai tudásának bővítése a célom, hanem tanulás iránti elkötelezettség kialakítása, hiszen a pozitív hozzáállás már fél siker. Óráim maximálisan beszédközpontúak.

Bea
(tanár)

9 éve foglalkozom angoltanítással, az azóta eltelt idő alatt számos tapasztalatot, elismerést tudhatok magam mögött, mely megerősít abban, hogy a szakmában megvan a helyem és a jövőm. Az évek során igyekeztem szaktárgyi tudásomat naprakészen tartani, módszertani kultúrámat folyamatosan megújítani, pedagógiai eszköztáramat fejleszteni. Az elvégzett továbbképzéseknek köszönhetően úgy érzem, az angol nyelv tanításához szükséges átfogó, korszerű szaktárgyi tudással és tantervi, szakmódszertani ismeretekkel rendelkezem. Változatos oktatási módszereket, taneszközöket igyekszem alkalmazni. Tanítványaimat önálló gondolkodásra, önálló munkára ösztönzöm, és arra, hogy képesek legyenek az online információk önálló, kritikus befogadására, feldolgozására és továbbadására is. Munkámat a jövőben is szeretném magas színvonalon végezni, ennek érdekében szaktárgyi tudásomat, módszertani kultúrámat, pedagógiai eszköztáramat folyamatosan szeretném naprakészen tartani.

Attila
(fejlesztő)

Attila vagyok, informatikus. Jelenleg oktatóként dolgozom a Szegedi Tudományegyetemen és az Óbudai Egyetemen. Végzettségemet tekintve web-programozó és mérnöktanár vagyok. Imádok tanítani és programozni is. Annak idején még én is Vikivel tanultam angolul. Most rajtad a sor?! :)

Judit
(könyvelő)

Feltöltés alatt...

Anita
(grafikus)

Fehér Anita vagyok. Iskolai tanulmányaim befejezése után többféle munkakörben dolgoztam, irodai munkától kezdve a családi vállalkozáson át.
Közben folyamatosan képeztem magam, különböző további végzettséget szerezve, mint például Webdesigner és animáció képesítés.
Jelenleg számítógépes grafikák készítésével foglalkozom, emellett az angol nyelvtudásom fejlesztésére is törekszem.
A tanulás élethosszig tartó folyamat. Hiszem, minél több nyelven beszélsz, annál több ember vagy.
Hobbijaim közé tartozik az olvasás, fényképezés, valamint rendszeresen sportolok.

Juli
(videós szereplő)

Juli vagyok, drámapedagógus, műsorvezető, kommunikációs szakember.
Örömmel vállaltam el Viki felkérésére azt a feladatot, hogy az egyes modulok elején megszólítsam a tanulni vágyókat. Izgalmas megtalálni azt a formát, ami a Viki által összeállított tartalmat bevezeti, szándékaink szerint ráhangolja a diákot az adott témára.
Jó tanulást kívánok!

András
(marketinges)

Kovács András vagyok a Marketingsteps.hu vezetője. Több éves szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Célunk profi marketing megoldásokat biztosítani a kis és közepes vállalkozásoknak, melyekkel egyre nagyobb sikereket érhetnek el. Szakértelmünket és tapasztalatinkat felhasználva folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek minél komplexebb megoldásokat tudjunk biztosítani. Örömmel tölt el bennünket, ha egy tervből valóság lesz.

Rólunk mondták

"Mikor elhatároztuk, hogy nyelvvizsgát szeretnénk tenni, heti 3 órában tanultunk angolt az iskolában, ami nem volt elég egy B2 szintű vizsgához. Több ismerős is ajánlotta Vikit, ezért megkerestük. Az első alkalomtól kezdve otthonosan éreztük magunkat, ami számunkra sokat jelentett, hiszen ez is hozzájárult a fejlődésünkhöz. Viki egyenrangú partnerkent tekintett ránk, nem féltünk hibázni es kérdezni sem, mindig türelemmel fordult hozzánk. Az órák kivétel nélkül jó hangulatban teltek, a módszerei többrétűek, változatosak, és hatékonyak. Ezt az is bizonyítja, hogy heti másfél óra tanfolyam mellett kevesebb, mint 1 év alatt sikerült mindkettőnknek B2 komplex nyelvvizsgát tenni. Nyugodt szívvel ajánljuk másoknak is, akiknek hasonló tervei vannak."

Melinda & Kriszti

"Számomra nagy élmény volt Viktóriától tanulni nem kis részben a lelkesedése miatt. Olyan lelkiismeretesen készült az órákra mindig új feladatokkal és próbált minket motiválni, hogy eszembe sem jutott nem tanulni vagy kihagyni a házi feladatot. Ez az eredményeken is meglátszott. Köszönöm!"

Pisti

"Másfél évig tanultam az angol nyelvet Viktóriával. Szinte a nulláról indulva a kurzus végére eljutottam addig, hogy bátran használom a nyelvet. Külön kiemelném, hogy a kurzusok alatt nem egy "gépiesen" leadott tananyagból kellett tanulni, mindig alkalmazkodott a tanár és a tananyag tanuló(k) erősségeihez és gyengeségeihez. Ha röviden kellene jellemeznem Viktória oktatását, akkor azt mondanám: diákközpontú."

Gábor

"Néhány éve vettem részt angol képzésen. A Viki által alkalmazott módszerben szerencsés arányban szerepelt az elmélet és gyakorlat. Az anyagokat az elméleti szekciót követően a gyakorlatban is ki kellett próbálni, alkalmazni kellett az ismeretet. A házi feladatok szerepeltetése is hasznos volt. Bár túlságosan nem használom az angolt, amikor mégis kell, rájövök, jó pár dolog megmaradt a szerzett ismeretekből."

Jocó

"Vikivel a tanórák felépítése gyakorlat-orientált volt; mindig egy-egy mindennapi, aktuális témával kezdődtek az órák. A beszélgetés már az óra elején önbizalmat adott, és a nyelvtani részek átbeszélése is természetes módon kapcsolódott az óra témájához. A nyelvtant lehetőség volt gyakorolni szóban, többféle szituáción keresztül. Tartalmas órákat kaptunk; számomra mindig érdekes volt a gyakorlatias megközelítés, és az egyes témákhoz kapcsolódó beszélgetések mindig új lendületet adtak a motivációmnak."

Kolos